در حالي که بيش از يک هفته از حکم اعدام آيت الله نمر ميگذرد، هيچ يک از مدعيان حقوق بشر در ايران نسبت به اين امر اعتراضي نکرده و رابطه با عربستان رابه هر قيمتي مجاز مي دانند.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان به نقل از راه دانا، محمد خاتمي به عنوان رهبر اصلاحطلبان که يکي از سران فتنه 88 نيز بود، اين روزها به دنبال تطهير چهره خود بوده و روزنامه هاي زنجيرهاي به هر بهانه کوچکي به دنبال انتشار سخنان وي هستند.
طي سالهاي اخير خاتمي به هر بهانه اي به دنبال ايراد سخنراني هاي حقوق بشري خود بوده و همواره بر رعايت حقوق بشر در ايران تأکيد مي کرده و همواره نگران نقض حقوق بشر در دنيا بوده است.
خوشبختانه يا بدبختانه، حقوق بشر به سبک غربي سالهاست مدعيان زيادي در ايران دارد که به هر بهانه اي به دنبال انتقادات حقوق بشري از کشور هستند.
در اين ميان در زمان اصلاحات اين ادعا ها قوت گرفت و حتي برخي از فعالين در اين جناح به عنوان فعالين حقوق بشر در مجامع بين الملل شناخته مي شوند.
سازمان جهاني حقوق بشر نيز تا کنون به خاطر مواردي که همکاران حقوق بشري آنها در ايران گزارش کردهاند، تحريم هاي زيادي را عليه ايران رقم زده اند که نمونه آخر آن در گزارش نرگس محمدي به اشتون ديده مي شد.
نرگس محمدي با ارائه گزارشهاي حقوق بشري خود به کاترين اشتون باعث وضع تحريم هاي جديدي از سوي اتحاديه اروپا عليه ايران شد.
از طرف ديگر هفته گذشته حکم اعدام شيخ نمر يکي از علماي عربستان توسط رژيم سعودي اعلام شد که واکنشهاي جهاني را در پي داشت.
آن چيزي که باعث سالها تعقيب، زندان و شکنجه شيخ النمر در عربستان شده، ديدگاههاي وي در قبال آل سعود است.
وي همواره و بارها تأکيد داشته که از گفتن کلام حق، بيم و واهمهاي ندارد حتي اگر در اين راه بازداشت شده، وارد زندان شود و تحت شديدترين شکنجهها و آزارها و اذيتها تا سرحد شهادت قرار گيرد.
نکته جالب اين است که مدعيان حقوق بشر در ايران که سالها دم از گفتگوي تمدن ها مي زدند و بر رعايت حقوق بشر در دنيا تأکيد مي کردند، و چندي است براي بازگشت حيات سياسي خود به هر بهانه اي سخنراني مي کنند، در قبال اين اقدام غير قانوني و غيرمنصفانه عربستان سعودي سکوت اختيار کرده اند.
اصلاح طلبان ديگر که براي اعدام يک فتنهگر جنجال به پا مي کنند، چرا امروز در قبال حکم اعدام يکي از بزرگترين علماي شيعه سکوت اختيار کرده اند و ترجيح مي دهند خود را به خواب بزنند.
در واقع نگراني اصلي محافظه کاران از ايراد سخنراني عليه اين حکم ظالمانه رژيم ستمگر عربستان سعودي از رابطه با عربستاني است که هميشه در نهايت پليدي با ايران برخورد کرده است و سياستهاي منفعت طلبانه آن در منطقه باعث اختلافات شديد ميان گروه هاي مذهبي به ويژه شيعه و سني شده است.
يکي از افرادي که تا کنون از ارتباطات گسترده و خوب خود با عربستان سخن گفته است، هاشمي رفسنجاني است که اين روز ها از ميان هر خاطره آيت الله مي توان سطري در خصوص عربستان پيدا کرد.
هاشمي رفسنجاني يکي از افتخارات خود را تابو شکني اش در نحوه ارتباط گيري با عربستان مي داند؛ اما به راستي چرا تاکنون آِت الله در قبال حکم اعدام شيخ نمر سکوت کرده است؟
مگر آيت الله نمر لباس روحانيت را بر تن ندارد و يک مبلغ مسلمان نيست؟ براستي مصلحت ارتباط با عربستان کجا نهفته است که تاکنون چيزي از آن ديده نشده و برخي به دنبال ارتباط با اين کشور به هر قيمتي هستند؟
انتهاي پيام/